E-pošte: sales@acrylchina.com
Telefon: +86-755-89501177
Obratite nam se

Telefona: 86-755-89501177

Mobitel: 86-15994777776

Faks: 86-755-89500876

E-mail: sales@acrylchina.com

Dom > profil kompanije

profil kompanije


---- O Acryl China ----


Howay i dobrodošli! Acryl China Co., Limited, osnovana 1998, je visokotehnološko preduzeće profesionalno posvećeno dizajniranju, istraživanju, razvoju, proizvodnji i marketingu prilagođenih akrilnih proizvoda. Ona, sa sjedištem u HK, ima podružnice u potpunom vlasništvu u Shenzhen, China Mainland, pod nazivom Shenzhen Xian fenglong Industrial Co., Ltd., koja je zadužena za projektovanje, proizvodnju i tržište kopna. Sada, Acryl China ima više od 200 kvalifikovanih radnika i preko 5.000 kvadratnih metara moderne fabričke površine.Akril Kine poseduje najsveobuhvatniji asortiman proizvoda i end-to-end rešenja, koji pokrivaju praktično svaku proizvodnju akrila, uključujući akrilni trofej, akrilni foto ram, akrilni papir, akrilni kozmetički displej, akrilni nakit, elektronski proizvodi, akrilni hotelski pribor, akrilne brošure, pribor za akrilne kancelarijske predmete, akrilne cigarete i prikaz vina itd. Širok spektar stručnosti i fleksibilnosti u ovim oblastima omogućavaju da zadovolji zahteve globalnih kupaca i pomogne im u potrazi za inovacijama. Izvanredni prihod Acryl China jasno kaže da je postala vodeća kompanija za proizvodnju akrila u južnoj Kini.


Acryl China se obavezala da istraži "Quality Is First" ideal. Ona ima najbolju mašinsku opremu, strog sistem upravljanja kvalitetom i veoma jak R & D tim. Do sada je ovde rođeno više od 1000 vrsta proizvoda, a broj se povećava za 20% svake godine. Sve naše prednosti i specijalnosti omogućavaju klijentima da budu sigurni, a Acryl China će proizvoditi sve savršenije radove za kupce i društvo. Pored toga, Acryl China se posvećuje viziji uravnoteženog, održivog razvoja na socijalnim, ekološkim i ekonomskim podrućjima. Kompanija je inkorporirala inovacije, tehnološku konvergenciju i koncept "ići u zeleno" u životni ciklus proizvoda. Ovo uključuje istraživanje i razvoj, proizvodnju, logistiku i usluge klijenata. Kompanija je takođe posvećena maksimiziranju energetske efikasnosti i minimiziranju emisije CO2.Nadajući se da će Acryl China nastaviti da razvija Kinu čak i globalnu akrilnu industriju. Kompanija je posvećena da preuzme izazove i pokreće inovacije u globalnim zahtevima kupaca koji se uvijek menjaju.
Naša istorija i razvoj


1998
Acryl China Co., Ltd. Osnovan.
1999-2005 Uglavnom razvija američko tržište.
2006-2009 Na Svjetskoj muzičkoj manifestaciji Shenzhen (Kina), Međunarodni sajam poklona i kuće, Mega Show, China Beijing International izložbe, svake godine.
2009 Istraživati ​​i razviti sopstveni brend foto okvir u 8 vrsta i uspostaviti nacionalni servisni sistem.
2011 Investirajte i pokrenite High-end program sagovornika za znak "Brand and Wealth" sa Shenzhen Media Group.
2012 Ime je nazvano kao akrilatna baza za proizvodnju akrilnih cigareta i štandova za postavljanje cigareta u cijelom svijetu.
2012-2014

Pohađajte skoro sve sajmove oglašavanja i izložbe u hotelima u celom natio

2014-2016 Godišnja vrednost proizvodnje premašila je 10 miliona dolara.
2016 Prisustvujemo GlobalShop 2016 u Las Vegasu, SAD i ostvarili smo prijateljstva sa mnogim američkim kupcima. Istovremeno smo proširili našu fabriku na 5000 kvadratnih metara.
2017 Posjetite Njemačku i pohađajte Euroshop izložbu.
Trgovina i tržište